Marti, 13!

Poate unii cred ca ziua de marti, 13 este o superstitie, sau ca tot ce se intampla rau poate fi coincidenta insa va spun eu ca uneori ziua aceasta isi face de cap, mai bine zis numarul 13!

Ideea este urmatoarea, plec dimineata de acasa cu speranta ca o sa am o zi cat de cat in regula daca nu extraordinara, in timp ce cobor scarile imi dau seama ca azi e MARTI, 13. Ma panichez si ma gandesc ca sigur nu am cum sa scap de ziua aceasta, dar iata ca este ora 23 si sunt vie 🙂 insa trecuta printr-o zi destul de agitata…

Sa revenim, dupa ce mi-am dat seama ca este ziua magica, am ajuns linistita in statie la autobuz unde mi-am dat seama ca am uitat un stick (de care aveam nevoie) acasa. M-am intors fuga fuga spre casa, alergand pe tocuri, am luat stick-ul dupa care am zis, eh cred ca e doar o coincidenta nu cred ca se va mai intampla ceva.

Ajung la banca, unde am avut de achitat taxa, pentru care m-am trezit mai devreme, iar la facultate mi se spune ca nu imi pot primi taxa deoarece nu au nu stiu ce liste bla bla bla… sa fie tot ziua de vina?? Sau doar gandul ca e marti 13? 

Dupa ce am stat aproape toata ziua la facultate, am pornit impreuna cu Roxana spre casa, cu vreo 4 statii de autobuz inainte de a ajunge acasa mi-am dat seama ca nu am chei sa intru in casa si ca la 18 30 trebuia sa ajung undeva. Vazandu-ma in situatia nasoala de a sta pe drumuri :)) Roxana s-a gandit sa stau la ea pana cand trebuia sa plec in oras.

Toate bune si frumoase, glume, voie buna si o conversatie placuta. Ne-am apucat sa facem o supa, totul a mers bine, pana am dat sos de rosii  pe mine, pe bluza in care trebuia sa stau pana sa ajungeam acasa din oras. Am plecat de la Roxana cu gandul ca ziua de 13, marti m-a pedepsit destul si ca va trece repede.

Am ajuns teafara acasa si ma gandesc sa ma culc sa las sa treaca totul :). Voi ce spuneti? Credeti ca marti 13 aduce ghinion?

Advertisements

4 thoughts on “Marti, 13!

  1. Pingback: Leapşa. « studentladragoste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s